May 2024 06 / دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
کد خبر: ۳۲۳۴۱۴
۲۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۵
0
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه یکی از آسیب‌های حذف نکردن یارانه نقدی پردرآمدها، هدر رفت بخش اعظمی از منابع عمومی کشور و درآمدهای نفتی است، گفت: دولت می‌بایست برنامه‌ای برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها تدوین کند.

 

محمدصادق حسنی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی پول‌نیوز با اشاره به تصمیم دولت برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها، گفت: طبق قانون بودجه سال 98، نمایندگان مجلس به دولت این اختیار را دادند که یارانه نقدی پردرآمدها را حذف کند، اما تاکنون این کار از سوی دولت انجام نشده است.

وی افزود: حذف نکردن یارانه نقدی پردرآمدها موجب افزایش هزینه‌ها در منابع عمومی کشور می‌شود، تاکنون تذکرات متعددی به دولت برای حذف نکردن یارانه نقدی پردرآمدها داده‌ایم، اما همواره توجیهاتی برای آن مطرح می‌کنند که از سوی دولت پذیرفتنی نیست.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با استقبال از تصمیم دولت برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها، اظهار داشت: دولت می‌بایست برنامه‌ای برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها تدوین کند.
حسنی با بیان اینکه یکی از تأثیرات حذف نکردن یارانه نقدی پردرآمدها بر اقتصاد کشور، تحمیل بار اضافی بر بودجه عمومی است، گفت: با توجه به محدودیت‌های ایجادشده در منابع درآمدی و نیز تحریم‌های نفتی، می‌بایست نسبت به حذف یارانه نقدی پردرآمدها از سوی دولت هر چه سریع‌تر اقدام شود؛ البته دولت باید قانون مجلس برای حذف یارانه پردرآمدها را اجرا کند.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی بخش زیادی از منایع کشور صرف حقوق و دستمزد، یارانه‌‌های نقدی و هزینه‌‌های جاری کشور می‌شود که این روند باید اصلاح شود.

حسنی با تأکید بر اینکه مکانیزم‌ها و چارچوب‌های شناسایی دهک‌های پردرآمدی جامعه، برای حذف یارانه‌های نقدی در اختیار دولت است، تصریح کرد: دولت می‌تواند با ابزارهای گوناگونی که مجلس در اختیارش قرار داده، نسبت به حذف یارانه دهک‌های پردرآمدی جامعه، اقدام کند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مجلس از تمامی ابزارهای نظارتی برای حذف یارانه نقدی پردرآمدها استفاده می‌کند، زیرا صرفه‌جویی عظیمی در بودجه جاری کشور ایجاد خواهد کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: